Logo Profi XL

Traditioneel stucwerk

Traditioneel stucwerk in Kerkrade, daarvoor bent u bij Profi XL op de juiste plek. Profi XL is namelijk specialist op het gebied van traditioneel stucwerk.

Voor elk plafond en elke muur

Het is de perfecte basis voor een hoogwaardige uitstraling van uw woning of bedrijfsruimte. Goed aangebracht stucwerk vergroot niet alleen het woongenot, het heeft bovendien een positieve invloed op de isolatie en het werkt brandvertragend en vochtwerend.

Uw muren zijn bovendien in een keer mooi afgewerkt. Kortom, reden genoeg om dit eens te overwegen in uw huidige of nieuwe woning.

Een populaire afwerking voor uw muur

Stukadoren is een vak, het is een echte ambacht. Duizenden jaren geleden werd er al gepleisterd met materialen die de natuur te bieden had. Dit gebeurde door middel van leem, kalk en gips. Door de jaren heen is het idee achter pleisterwerk hetzelfde gebleven.

Tegenwoordig is traditioneel stucwerk nog steeds voor een groot deel handwerk. Het is een van de meest populaire afwerkingstechnieken om muren en plafonds er fraai en strak uit te laten zien. Profi XL stuct al sinds jaar en dag muren en plafonds in zowel huizen als gebouwen.

Uw muren weer glad en strak

Om alle oneffenheden weg te werken, brengt Profi XL een afwerklaag aan. Deze bestaat uit een dikke gipsmortel. Wanneer er een dikkere, stevige mortellaag wordt aangebracht spreken we van raapwerk, bij een dunnere laag noemen we het pleisterwerk.

Wilt u meer weten over traditioneel stucwerk?

Wij kunnen u alles vertellen over hoe het in zijn werk gaat, hoe lang het duurt, prijzen et cetera.

Bij Profi XL bent u aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte.

Adres

Tunnelweg 108 A,
6468 EK Kerkrade

Telefoonnummer

E-mail adres

Noa afbouw garantie