Logo Profi XL

Over ons

Het verhaal achter het stuc- en spuitwerk van Profi XL. Maurice Janssen en zijn team hebben één missie: het perfect afwerken van elke muur in Zuid-Limburg.

Met perfect bedoelen we niet alleen een lust voor het oog, maar ook een kwalitatief en duurzaam resultaat dat jaren later nog als nieuw is. Naast het reguliere spuit-, pleister- en stucwerk, hebben wij ons gespecialiseerd in een aantal zeer bijzondere vormen van afwerking. Hiermee bieden wij in de provincie Limburg een unieke service, wat u nergens anders zult vinden. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact op met Profi XL.

Al meer dan 20 jaar dé stukadoor van Heerlen en omgeving

Wie Profi XL in de arm neemt, mag rekenen op een kwaliteitsproduct én een prettige samenwerking. De woorden betrouwbaarheid, kwaliteit en duurzaamheid worden tegenwoordig al snel in de mond genomen. Bij ons is daarvan echter geen woord gelogen.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij een autoriteit geworden op het gebied van muur- en plafondafwerkingen in onder meer Heerlen, Kerkrade en de rest van Zuid-Limburg. Wij rusten echter niet op onze lauweren. Met grote regelmaat laten wij ons bijscholen, zodat we altijd bovenop de laatste trends en ontwikkelingen zitten. Dat kenmerkt puur vakmanschap. We zijn begonnen als Janssen Spuitwerken en inmiddels werken we onder de naam Profi XL.

Wat kunt u verwachten van Profi XL?

Een persoonlijke intake: thuis of op locatie;

Een plan op maat voor uw nieuwbouwwoning of renovatieproject;

Een make-over van uw bestaande woning of bedrijfspand.

Milieuvriendelijke schilderwerken

Ik probeer milieubewust om te gaan met mijn vak en dit betekent dat ik graag schilder met ‘groene’ verven. Deze zijn heel erg geschikt voor kinderdagverblijven, zorginstellingen en kinderkamers en speelgoed maar natuurlijk ook voor eigen woning.

De schildersector en aanverwante branches lozen dagelijks nog verfspoelwater vervuild met nanoplastics en zware metalen. Verf-tools worden vaak gereinigd bij de opdrachtgever of in het schildersatelier. Het vervuilde verfspoelwater komt terecht in de riolering en zo in het oppervlaktewater en drinkwater.

Het is nu tijd om te handelen! Laat ons de wake-upcall voor iedereen zijn: schilders, verfwinkels, verfgroothandels en fabrikanten. Verantwoord ondernemen betekent dat we zorg dragen voor mens en milieu in élke schakel van de schilderssector.

Een duurzame oplossing voor het zuiveren van verfspoelwater

"Proper water voor iedereen is onze missie voor de toekomst!"

Clean Water Global biedt een eenvoudige, duurzame en financieel interessante oplossing voor het zuiveren van vervuild verfspoelwater. Be part of the global change en draag bij aan een propere planeet!

CWG logo

Hoe werkt Clean Water Global?

Inleveren en ophalen van vervuild verfmateriaal

Breng verfspoelwater naar een CWG-inzamelpunt. Clean Water Global werkt samen met schildersbedrijven, verfwinkels en verfgroothandels die het vervuilde verfspoelwater verzamelen. Clean Water Global haalt de container met verfspoelwater op bij het inzamelpunt.

Hergebruik van vaste stof en zuiver water

Het is een cradle-to-cradle systeem waarbij de vaste stof van het verfspoelwater wordt gescheiden. De herwonnen vaste grondstof wordt hergebruikt en het water wordt door biologische filtratiesystemen verder gezuiverd tot drinkwater. Samen zorgen we voor een schonere wereld.

Over Spray Paints

Als ontwikkelaar, fabrikant en appliceerder gespecialiseerd in spuitverven en spuitapplicaties is Spray Paints een unieke speler in de schilderssector en verfindustrie. Dankzij jarenlange expertise, grondige productkennis en door voortdurend testen van nieuwe producten biedt Spray Paints duurzame en kwalitatieve spuitverven met de hoogst mogelijke afwerkingsgraad.

Bovendien streeft Spray Paints naar een globale impact op een propere planeet door de ontwikkeling en implementatie van de unieke spoelwaterretourformule van Clean Water Global.

Alle producten van Spray Paints dragen het Clean Water Global certificaat waarbij het vervuilde verfspoelwater wordt verzameld, door een filterinstallatie wordt gezuiverd en gerecycleerd voor hergebruik. Be the change you want to see in the world and color the world with impact!

Copperant logo

Wilt u meer weten?

Wij adviseren u graag.

Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u van een gedegen advies en een passende offerte.

Adres

Tunnelweg 108 A,
6468 EK Kerkrade

Telefoonnummer

E-mail adres

Noa afbouw garantie