Logo Profi XL

Luchtgommen

Profi XL is niet alleen de specialist op het gebied van stucwerk, schilderwerk en spuitwerk. Tevens staan wij bekend als dé luchtgommer van het Zuiden!

Met luchtgommen brengen wij oppervlakken terug in de oorspronkelijke uitstraling, zonder dat de ondergrond beschadigd zal worden. Deze methode is toepasbaar op diverse materialen, waaronder bijvoorbeeld hout, metaal en steen. Laat deze klus over aan dé luchtgommer van het Zuiden: Profi XL.

Vergelijkbaar met zandstralen

Luchtgommen lijkt in principe veel op zandstralen, alleen is de wijze waarop het wordt uitgevoerd een stuk zachter. Hierdoor is luchtgommen bij uitstek geschikt voor de meer gedetailleerde manier van afwerken. Luchtgommen is een niet-destructieve manier van stralen. Het heeft een schurend, gommend effect zonder harde inslag. De oude afwerkingslagen worden verwijderd, zonder dat de ondergrond hierbij beschadigd zal raken.

Wat kunnen wij voor u luchtgommen?

Luchtgommen is, zoals we reeds eerder vermelden, toepasbaar op onder andere hout, steen en metaal. Maar waar moet u dan specifieker gezien aan denken?

Hout

Denk hierbij aan bijvoorbeeld verf en waslagen, wat wij kunnen verwijderen door luchtgommen. Na het luchtgommen kunt u kiezen voor een nieuwe afwerkingslaag, het hout heeft immers zijn oorspronkelijke uitstraling terug.

Steen

Zowel gevels als muren kunnen wij reinigen door luchtgommen. Maar ook bijvoorbeeld uw natuurstenen vloer laten wij graag weer stralen door deze techniek toe te passen.

Metaal

Luchtgommen is een efficiënte manier om roest te verwijderen van metaal. Oude afwerkingslagen van metaal verwijderen is tevens mogelijk door luchtgommen.

Waarom kiezen voor Profi XL?

Wij zijn dé luchtgommer van het Zuiden, maar niet alleen daarom moet u voor ons kiezen. Luchtgommen is namelijk precisiewerk, dit wilt u natuurlijk overlaten aan een specialist. Om het gommende effect te bereiken moet de afstand juist zijn en tevens moet de positie van het pistool perfect zijn. Profi XL weet precies hoe het allemaal in zijn werk gaat.

Bouw extra zekerheid in en zorg ervoor dat u verzekerd bent van het beste eindresultaat, neem vandaag nog contact met ons op. Wij komen graag met u in contact om de klus te bespreken.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over luchtgommen of over een van onze andere diensten?

Neem dan gerust contact met ons op.

Adres

Tunnelweg 108 A,
6468 EK Kerkrade

Telefoonnummer

E-mail adres

Noa afbouw garantie