Logo Profi XL

Dunpleister

Uw nieuwe woning wordt waarschijnlijk behang klaar opgeleverd, hierdoor zullen ze meestal altijd recht en vlak zijn, maar het aanbrengen van een dunne pleister laag is zeker nog aan te raden! ProfiXL verzorgt graag uw dunpleister zodat schilderwerk nog een strakker resultaat oplevert!

Dunpleister stuken in uw nieuwbouw woning?

Omdat in de meeste dunpleister al veel hecht en bindmiddelen verwerkt zijn is het niet nodig om een primer of voorstrijkmiddel te gebruiken alvorens je gaat schilderen. Kortom met een goed aangebrachte dunpleister stuc kunt u nog langer genieten van uw mooie muur!

Is het aanbrengen van dunpleister duur?

Nee, doordat het erg dun is heeft het als voordeel dat de prijs soms wel met de helft goedkoper is dan traditioneel stukwerk. En omdat het dunner is, droogt het sneller, hierdoor is het eerder te bewerken waardoor je minder wachttijd hebt. Ook een groot voordeel is dat het minder troep geeft dan het traditionele stukwerk. Kortom, dunpleister is ideaal voor jouw nieuwbouw of bestaande woning!

ProfiXL adviseert u graag in de mogelijkheden van het aanbrengen van dunpleister, dit kan ook bijvoorbeeld als uw huis al in gebruik is! Dunpleister is een relatief nieuw begrip binnen verbouwingen, wij leggen u graag de voordelen en de mogelijkheden voor uw woning uit!

Hoe wordt dunpleister aangebracht in mijn woning?

Dunpleister is een spuitpleister, dus deze wordt doormiddel van spuittechnieken aangebracht in uw woning. Mede doordat de pleisterlaag minder dik is, 2-3mm, zal het aanbrengen van dunpleister met minder rotzooi samen gaan. Hierdoor kunt u sneller genieten van uw strakke muren!

Wij zorgen natuurlijk voor een goede en schone oplevering van uw woning, met het aanbrengen van dunpleister zijn wij maximaal enkele dagen bezig. Hierdoor zit u minder lang met de gevolgen van het aanbrengen van dit stuk materiaal.

Vaak kunt u al na 24 uur aan de slag met de afwerking in de vorm van bijvoorbeeld latex of kunt u starten met het sauzen van uw muren!

Hoe gaat ProfiXL te werk met het aanbrengen van dunpleister?

Natuurlijk starten wij met een vrijblijvende offerte en maken wij een afspraak om de muren te komen te bekijken. Hierbij bepalen wij wat de beste manier is om de muur zo strak mogelijk op te leveren.

Alvorens we gaan beginnen met het aanbrengen van de dunpleister zorgen we voor een goede basis. Hierbij worden de muren gecontroleerd op gaten en scheuren. Deze gaten en scheuren pakken wij dan als eerste op. Ook wordt de muur gecontroleerd op uitstekende delen.

Om er voor te zorgen dat u zo snel mogelijk kan genieten van uw muren zorgen wij voor het goede afplekwerk, maar ook het afdekken van alles wat niet onder het stof moet komen behoort tot onze voorbereiding.

Hierna starten wij met het aanbrengen van de dunpleister, in 2 lagen zodat we een goed strak resultaat verzorgen!

Wilt u meer weten over dunpleister?

Heeft u vragen over het aanbrengen van dunpleister, of ander stucwerk?

Wij zijn u graag van dienst! Neem contact op via ons contact formulier, of bel ons direct!

Adres

Tunnelweg 108 A,
6468 EK Kerkrade

Telefoonnummer

E-mail adres

Noa afbouw garantie